freeones board
Адреса: м. Київ, вул. Тарасівська, 30
тел.: +38 (050) 671-55-67

watchers web

Абонентське бухгалтерське обслуговування

Абонентское бухгалтерское обслуживание под заказАбонентське бухгалтерське обслуговування під замовлення

Будь-яка компанія незалежно від форми власності та розміру змушена витрачати на абонентське бухгалтерське обслуговування величезні гроші. Причому йдуть вони не тільки на утримання штату бухгалтерів, а й на оренду офісу для їх розміщення, оплату курсів підвищення кваліфікації і підписку на фінансову періодику.

Абонентське бухгалтерське обслуговування під замовлення

Однак уже давно немає ніякої необхідності нести такі великі витрати. Досить замовити абонентське бухгалтерське обслуговування у фірмі МК Аудит, і ведення фінансового обліку більше не буде для вашої організації непосильним тягарем.

Всі ті ж самі обов’язки наші фахівці зможуть виконувати дистанційно, завдяки чому в вашому офісі звільниться чимало місця для розміщення співробітників, що створюють додану вартість і тим самим приносять вашій компанії дохід.

При цьому абонентське бухгалтерське обслуговування в МК Аудит помітно знизить ризики накладення на ваше підприємство штрафних санкцій та відкриття кримінальних справ на його керівництво. Ми накопичили величезний досвід ведення фінансових, податкових та юридичних суперечок, завдяки чому успішно відстоюємо інтереси клієнта і зводимо до мінімуму його втрати через всіляких конфліктів і судових тяжб.

Ще однією перевагою абонентського бухгалтерського обслуговування в нашій фірмі є набагато більш високий професіоналізм виконавців. Наші досвідчені фахівці ніколи не упустять з уваги податкові нововведення і тому не допустять прикрих помилок, здатних помітно ускладнити здачу звітності.

Послуги МК Аудит

Ви можете замовити в МК Аудит абонентське бухгалтерське обслуговування в будь-якому обсязі, тобто доручивши нам лише якийсь сегмент балансу або ж ведення всього вашого фінансового обліку.

Абонентське бухгалтерське обслуговування в МК Аудит також передбачає надання консультацій з питань оптимізації господарської діяльності, що дозволить вашій організації збільшити торговий оборот, виручку і прибуток.

Читайте відгуки про нашу роботу на сторінці відгуки

Бухгалтерські послуги від аудиторської фірми МК Аудит це безпечно

Найсуворіше дотримання конфіденційності – для нас пріоритет номер один. Від нас ваша інформацію нікому і ніколи не потрапить без вашого відома. Ми підписуємо договір конфіденційності.

Бухгалтерські послуги від МК Аудит це вигідно.

Економія до 60%.

Плата за виконану роботу. Замовник оплачує тільки обсяг бухгалтерських послуг, а не факт присутності бухгалтера в офісі. Вартість бухгалтерських послуг залежить тільки від ваших обсягів (на відміну від бухгалтера, якому постійно потрібно зарплату збільшувати). Зниження витрат на робоче місце бухгалтера – ви не купуєте комп’ютер, стіл, бухгалтерські програми, газети, семінари та інше. Ви платите тільки за виконані бухгалтерські послуги.

Економія на податках -Заплатити ви відносите на валові витрати, а не нараховуєте податки на зарплату найманого бухгалтера.

Ваш облік вестимуть сертифіковані аудитори, а не просто консультанти без ліцензій і спеціальної освіти.

Замовляйте бухгалтерські послуги

1) Телефонуйте за номерами 094 851 6059 (моб.)

(044) – 4516059 (офісний)

2) Пишіть запит на е-mail – mkaudit.ua@gmail.com

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

official site www.damplips.cc angry orchard.
Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Связаться с нами
sms
phone
email
viber