freeones board
Адреса: м. Київ, вул. Тарасівська, 30
тел.: +38 (050) 671-55-67

watchers web

Відновлення бухгалтерського обліку

Восстановление бухгалтерского учета

Восстановление бухгалтерского учета

З цілої низки причин відновлення бухгалтерського обліку  обов’язкова процедура при несумлінному ведення бухгалтерських послуг. Це трапляється, наприклад, через припинення діяльності фірми, звільнення головного бухгалтера, повного розформування фінансового відділу внаслідок масового скорочення штатів. Нерідко такі перерви трапляються і після візиту контролюючих органів, програшу в майнових конфліктах, злиття з партнерською компанією, поглинання конкурентами.

Після вирішення всіх спірних питань, виконання вимог регуляторів і завершення корпоративних процедур фірма може повністю відновити свою комерційну діяльність. Відповідно, їй знову знадобляться послуги бухгалтера, проте за відновлення бухгалтерського обліку той може попросити викласти кругленьку суму.

Сьогодні немає ніякої необхідності виконувати подібні вимоги і тим самим спустошувати і без того збіднілих корпоративну касу. Досить замовити відновлення бухгалтерського обліку компанії МК Аудит, і наші фахівці виконають цю роботу за дуже демократичну плату.

Вони ретельно вивчать збереглася документацію, квартальні та річні звітності, зарплатні відомості, довідки та виписки. Завдяки цим контрольним процедурам відновлення бухгалтерського обліку не призведе до виникнення усіляких розбіжностей і помилок, на усунення яких потім знадобиться не один місяць.
Після проведеного фірмою МК Аудит відновлення бухгалтерського обліку ваша компанія може не боятися податкових штрафів, кримінальних справ, позапланових ревізій та інших подібних неприємностей.

МК Аудит готовий здійснити як комплексне, так і фрагментарне відновлення бухгалтерського обліку. У будь-якому випадку наші фахівці подбають про те, щоб ваша компанія благополучно пройшла всі податкові перевірки і відповідно не понесла витрат на виплату штрафів і судові тяжби.

Відновлення бухгалтерського обліку від аудиторської фірми МК Аудит це безпечно

Найсуворіше дотримання конфіденційності – для нас пріоритет номер один. Від нас ваша інформацію нікому і ніколи не потрапить без вашого відома. Ми підписуємо договір конфіденційності.

ЧОМУ ВАМ ВИГІДНО ЩОБ МК АУДИТ відновити ваш ОБЛІК?

-Для МК Аудит конфіденційність даних клієнта пріоритет № 1,

-МК Аудит зменшить ваші витрати (відновлення обліку у багато разів дешевше ніж штрафи контролерів),

-Контролери не зможуть завести кримінальні справи на посадових осіб компанії, так як облік буде в порядку і все помилки будуть виправлені,

-МК Аудит відновивши облік збереже вашу нервову систему (як відомо нервові клітини не відновлюються – на відміну від обліку який ми відновимо) !!!

Замовляйте відновлення бухгалтерського обліку

Читайте відгуки про нашу роботу на сторінці відгуки

Бухгалтерські послуги від аудиторської фірми МК Аудит це безпечно

Найсуворіше дотримання конфіденційності – для нас пріоритет номер один. Від нас ваша інформацію нікому і ніколи не потрапить без вашого відома. Ми підписуємо договір конфіденційності.

Бухгалтерські послуги від МК Аудит це вигідно.

Економія до 60%.

Плата за виконану роботу. Замовник оплачує тільки обсяг бухгалтерських послуг, а не факт присутності бухгалтера в офісі. Вартість бухгалтерських послуг залежить тільки від ваших обсягів (на відміну від бухгалтера, якому постійно потрібно зарплату збільшувати). Зниження витрат на робоче місце бухгалтера – ви не купуєте комп’ютер, стіл, бухгалтерські програми, газети, семінари та інше. Ви платите тільки за виконані бухгалтерські послуги.

Економія на податках -Заплатити ви відносите на валові витрати, а не нараховуєте податки на зарплату найманого бухгалтера.

Ваш облік вестимуть сертифіковані аудитори, а не просто консультанти без ліцензій і спеціальної освіти.

Замовляйте бухгалтерські послуги

1) Телефонуйте за номерами 094 851 6059 (моб.)

(044) – 4516059 (офісний)

2) Пишіть запит на е-mail – mkaudit.ua@gmail.com

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

official site www.damplips.cc angry orchard.
Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Связаться с нами
sms
phone
email
viber