freeones board
Адреса: м. Київ, вул. Тарасівська, 30
тел.: +38 (050) 671-55-67

watchers web

Ретельний і комплексний аудиторський контроль

Аудиторский контрольаудиторський контроль

Ретельний і комплексний аудиторський контроль

Аудиторський контроль є не тільки необхідною формальністю, а й ефективної аналітичної процедурою, що дозволяє помітно оздоровити ситуацію на будь-якому підприємстві.

Якщо сьогодні воно процвітає і бурхливо розширюється, то це зовсім не означає, що завтра воно не збанкрутує і не почне масові скорочення або розпродаж майна. Цей процес можна порівняти з диханням або серцебиттям. Як і в живому організмі, в економіці все засновано на циклах, тому після стрімкого зростання компанії її можуть чекати економічна криза і повне розорення.

Для того, щоб запобігти надмірно швидке зростання під час фінансової стабільності і пом’якшити кризу після погіршення кон’юнктури, потрібно якомога частіше замовляти для свого підприємства аудиторський контроль. Ця недорога і не відволікаюча від справ послуга здатна вчасно відкрити очі на негативні явища в компанії або ж обнадіяти в деяких ділових починаннях, здаються сумнівними.

Якщо на вашому підприємстві намітилася негативна динаміка виробництва, почали падати обсяги продажів, спостерігається плинність кадрів, то обов’язково замовте аудиторський контроль в нашій аудиторській фірмі МК Аудит. Ми уважно вивчимо вашу бухгалтерську документацію і трудові контракти, після чого відразу ж виявимо причини тих чи інших негативних явищ.

Компетентний аналіз і надійна підтримка

Якщо ж ваша організація вже допустила прорахунки в бізнес-плані, необдумано набрала кредитів, збанкрутувала і вступила в процес ліквідації, то ми обов’язково захистимо вас від зайвого службового завзяття податкових контролерів і судових виконавців. Для цього МК Аудит здійснить аудиторський контроль ваших боргових зобов’язань, невиконаних договорів про постачання, прострочених орендних і всіх інших платежів.

Як правило, ця процедура дозволяє істотно пом’якшити драматизм ситуації і швидко знайти компроміс з кредиторами, торговими агентами, орендодавцями, клієнтами та діловими партнерами. Якщо ж вони проявлять впертість і наполягатимуть на якнайшвидшому задоволенні їх фінансових претензій, то МК Аудит компетентно і послідовно захистить вас під час юридичних розглядів і судових суперечок.

Аудиторська Фірма «МК Аудит» спеціалізується в напрямку аудиторські послуги, МСФЗ, бухгалтерського та кадрового аутсорсингу, податкового консультування та питань права.

Корпоративні принципи «МК Аудит»:

-Строго дотримання конфіденційності інформації, яку

• Наші договору передбачають відповідальність за якість виконаних робіт та надані консультації.

• Ми відстоюємо правоту клієнта в апеляційному врегулюванні з ДПАУ, а також в Господарських судах України.

• Нашої звичайною практикою є поєднання спільної роботи аудиторів і юристів з господарського та фінансового права, що як показує практика, є оптимальним з точки зору результативності роботи.

БРОНЮВАТИ АУДИТ:

1) По Телефону

094 851 6059 (МОБ.)

044 -4516059 (МІСЬКИЙ)

2) Відправивши Лист на e-mai – mkaudit.ua@gmail.com

3) Оформіть заявку на сайті

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

official site www.damplips.cc angry orchard.
Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Связаться с нами
sms
phone
email
viber