freeones board
Адрес: г. Киев, ул. Тарасовская, 30
тел.: +38 (050) 671-55-67

watchers web

ДОГОВІР ПОСТАВКИ зразок

ДОГОВІР ПОСТАВКИ №________

м. _______                                                                                           „___” _______________20 року

Товариство з обмеженою відповідальністю „______________________________________” (надалі іменується «Постачальник«) в особі _____________________________________, який діє на підставі Статуту — з однієї сторони, та Приватне підприємство „________________________________________________” (надалі іменується „Покупець”) в особі ______________________________________, яка діє на підставі Статуту – з другої сторони, а разом – „Сторони”,  уклали Даний Договір про таке.

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Постачальник зобов’язується в порядку та на умовах, передбачених Даним Договором, передавати у власність Покупцеві товар, а Покупець зобов’язується в порядку та на умовах, передбачених Даним Договором, приймати та оплачувати цей товар.

1.2. Найменування, одиниці виміру та загальна кількість товару, що поставляється, його часткове співвідношення, а також вартість товару відображаються у видаткових накладних. 

2. УМОВИ ПОСТАВКИ 

2.1. Постачальник приймає усні або письмові заявки Покупця на поставку товару та відпускає Покупцеві товар на умовах ____________________ (згідно з ІНКОТЕРМС).

2.2. Сторони можуть змінити умови (базис) поставки Товару або окремих його партій. 

3. ЦІНА ТОВАРУ ТА ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ ЗА ДОГОВОРОМ

3.1. Покупець оплачує товар за ціною, що вказується у видаткових накладних.

3.2. Покупець зобов’язується оплачувати Товар протягом десяти банківських днів з моменту поставки.  

3.3. Сторони узгодили, що оплата товару може здійснюватися Покупцем у тому числі на підставі рахунку-фактури Постачальника. 

     

4. ТАРА, УПАКОВКА І МАРКУВАННЯ ТОВАРУ

4.1. Товар відпускається Покупцю в тарі (упаковці), яка забезпечує збереження товару під час його транспортування і зберігання згідно з вимогами державних стандартів, технічних умов (або згідно з домовленістю Сторін).

5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ЗА ПОРУШЕННЯ ДОГОВОРУ

5.1. У випадку порушення зобов’язання, що виникає з Даного Договору, Сторона несе відповідальність, визначену Даним Договором та/або чинним в Україні законодавством.

5.1.1. Сторона не несе відповідальності за порушення Договору, якщо воно сталося не з її вини (умислу чи необережності).

5.1.2. Сторона не несе відповідальності за порушення Договору, якщо вона доведе, що вжила всіх залежних від неї заходів щодо належного виконання Даного Договору.

5.2. Сторона, що порушила Даний Договір, зобов’язана відшкодувати збитки, завдані таким порушенням, незалежно від вжиття іншою Стороною будь-яких заходів щодо запобігання збиткам або зменшення збитків, окрім випадків коли остання своїм винним діянням сприяла настанню або збільшенню збитків.

5.3. Сплата Стороною визначених Даним Договором та/або чинним в Україні законодавством штрафних санкцій (неустойки, штрафу, пені) не звільняє її від обов’язку відшкодувати за вимогою іншої Сторони збитки, завдані порушенням Договору, у повному обсязі, а відшкодування збитків не звільняє її від обов’язку сплатити за вимогою іншої Сторони штрафні санкції у повному обсязі.

5.4. Сплата Стороною штрафних санкцій та (або) відшкодування збитків, завданих порушенням Договору, не звільняє її від обов’язку виконати Данйи Договір в натурі, якщо інше прямо не передбачено чинним в Україні законодавством.

6. ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

6.1. Усі спори, що виникають з Даного Договору або пов’язані із ним, вирішуються шляхом переговорів між Сторонами.

6.2. Якщо відповідний спір неможливо вирішити шляхом переговорів, він вирішується в судовому порядку за встановленою підвідомчістю та підсудністю такого спору відповідно до чинного в Україні законодавства.

7. ДІЯ ДОГОВОРУ

7.1. Даний Договір вважається укладеним і набирає чинності з моменту його підписання Сторонами та скріплення печатками.

7.2. Строк Даного Договору спливає „__” ___________ 200__ року. 

7.3. Сплив строку Даного Договору не звільняє Сторони від відповідальності за його порушення, яке мало місце під час його дії.

7.4. Якщо інше прямо не передбачено Даним Договором або чинним в Україні законодавством, зміни у Даний Договір можуть бути внесені тільки за домовленістю Сторін, яка оформлюється угодою про внесення змін (доповнень) до Даного Договору.

7.5. Зміни у Данй Договір набирають чинності з моменту належного оформлення Сторонами відповідної угоди, якщо інше не встановлено у самій угоді, Даному Договорі або у чинному в Україні законодавстві.

7.6. Якщо інше прямо не передбачено Даним Договором або чинним в Україні законодавством, Даний Договір може бути розірваний тільки за домовленістю Сторін, яка оформлюється відповідною угодою.

7.7. Даний Договір вважається розірваним з моменту належного оформлення Сторонами відповідної угоди, якщо інше не встановлено у самій угоді про розірвання, Даному Договорі або у чинному в Україні законодавстві.

8. РЕКВІЗИТИ СТОРІН

 

Заказывайте бухгалтерские услуги 

1) ПО  ТЕЛЕФОНАМ
094 851 6059 (МОБ.)
044 -4516059 ( ГОРОДСКОЙ)
2) ОТПРАВИВ ПИСЬМО  НА Е-MAIL  — MKAUDIT.UA@GMAIL.COM
3)ОФОРМИТЕ ЗАЯВКУ НА САЙТЕ
knopka-zakazat-uslugu

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

official site www.damplips.cc angry orchard.
Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Связаться с нами
sms
phone
email
viber