freeones board
Адрес: г. Киев, ул. Тарасовская, 30
тел.: +38 (050) 671-55-67

watchers web

Аудиторська фірма МК Аудит включена в реєстр незалежних аудиторів, які здійснюватимуть перевірку витрат за проектами в рамках спільних операційних програм прикордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства 2014-2020.

?Під головуванням Першого заступника Міністра фінансів Denys Ulyutin, в Мінфіні відбулось повторне засідання комісії з відбору незалежних аудиторів, які здійснюватимуть перевірку витрат за проектами в рамках спільних операційних програм прикордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства 2014-2020.

✔️ В результаті додаткового відбору комісії до Переліку незалежних аудиторів, які здійснюватимуть перевірку, було включено ще 8 суб’єктів аудиторської діяльності (САД).

«Україна ?? бере участь у чотирьох спільних операційних програмах прикордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства 2014-2020: «Україна – Польща – Білорусь», «Україна – Угорщина – Словаччина – Румунія», «Україна – Румунія», «Басейн Чорного моря». Із загальним бюджетом понад 384 млн євро ? для всіх країн-учасниць програм.

Для належної реалізації проектів за програмами у кожній країні-учасниці має бути побудована відповідна національна система управління та контролю за виконанням цих Програм. #Мінфінзгідно з цією системою виконує функції Національного контрольно-контактного пункту. І одним із основних завдань в рамках виконання цієї функції є формування відкритого переліку незалежних аудиторів, які будуть залучені до перевірки витрат за проектами в рамках Програм», — зазначив Денис Улютін.

➡️ З результатами відбору та переліком незалежних аудиторів, можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/3gQqnEU

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

official site www.damplips.cc angry orchard.
Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Связаться с нами
sms
phone
email
viber